Vloeren

door | sep 6, 2018 | 0 Reacties

Innovatie maakt keuze vloer voor belevingswinkel vanzelfsprekend!

Klanten kopen meer. Ze komen vaker terug als ze een perceptie van kwaliteit en hygiëne ervaren in uw supermarkt. Vloerkeuze is een essentieel deel van de belevingssupermarkt van de toekomst. Uw beste wapen tegen de webshops en de prijzenslag. Shoppers zijn op zoek naar een supermarkt waar ze in de juiste sfeer nieuwe producten kunnen ontdekken. U verhoogt uw omzet, en slaagt er in om, in een belevingswinkel producten met hogere marge aan de man te brengen.

U wordt hier verwend. Met dit document willen we u enkel relevante informatie geven. Een werkdocument dat u als gids kan gebruiken in uw keuze en project van vloer. Om makkelijk een installateur te vinden en met gemoedsrust te starten aan de transformatie van uw supermarkt naar een belevingswinkel. We willen u diepgaand en volledig informeren, zodat u zelf een weloverwogen keuze kan maken van product en leverancier. Wij willen volledige inkijk bieden in de activiteit van vloer plaatser. We stoten daarmee waarschijnlijk tegen de borst van onze concullega’s, omdat we sectorgeheimen vrijgeven. Met opzet doen we dit zodat alle technische en financiële risico’s voor u afgedekt zijn. Wij geloven dat meer transparantie bieden de sleutel is tot een geslaagde samenwerking. Lees zeker de insiders secret gidsen die in dit document bijgevoegd zijn.

 

  • 8 belangrijkste nadelen van epoxy & betonnen gietvloeren, waardoor je ze best niet toepast in een supermarkt

  • 9 vragen die u best stelt aan uw installateur van vloeren, alvorens met hem in zee te gaan.

  • 8 rip-offs & supplementen die installateurs van vloeren het vaakst toepassen.

  • 7 cruciale aspecten bij en tijdens het leggen van de vloer.

Van de informatieronde over de offertefase tot de oplevering zal u een traject doorlopen, welke u zal ervaren als het meest aangename en vlotst lopende project dat u ooit meemaakte. We zullen ook van de samenwerking een memorabel beleving maken. Het hele team van administratieve medewerkers, werfvoorbereiders, werfleider en techniekers staat garant om uw gids te zijn in uw traject van een oude naar een nieuwe vloer. Geen onderaannemer op de werf, enkel eigen mensen. Uw contactpersoon tijdens de offertefase is ook meteen de werfleider, zodoende zijn alle afspraken en commitments duidelijk. Er zullen geen misverstanden optreden, en tijdens de uitvoering heeft u steeds één en hetzelfde aanspreekpunt. Een permanente open communicatielijn. Gemoedsrust voor U.

Nieuwsgierig voor een gids over installateurs geheimen van vloeren? Vul nu je gegevens in of bel ons en we sturen jou deze gids gratis op!