Professionele lichtstudies

door | okt 16, 2018 | 0 Reacties

Hoe kunnen we u helpen?

Een volledig team van AutoCAD vakkundigen en Dialux veteranen steekt graag tijd en moeite in het uitwerken van uw plannen. We ontlasten u zo van een pak zorgen. Jij kan je concentreren op jouw core business. Schakel VIBRANT in van bij de ontwerpfase van uw verlichtingsproject. Wij voegen “Light and Feel” toe aan uw resultaat. Medewerkers met meer dan 10 jaar ervaring in uiteenlopende LED projecten leveren jou dat innovatieve idee aan, waarmee er een heel nieuw licht schijnt op uw zaak, de Light and Feel touch by VIBRANT.

Dankzij onze ‘overqualified LED solutions’ producten, voldoet elk toestel steeds aan de meest merk-specifiek opgestelde meetstaat. Waarbij elke poging van concullega’s om via lobbywerk bij studiebureaus, hun merk als verplichting te laten invoegen, teniet wordt gedaan.
Hoe loopt het meestal? Stel: een studiebureau gaat een akkoord aan om lastenboek op maat te schrijven van een bepaalde fabrikant. Hierdoor heeft deze fabrikant geen incentive om de installateur een extra korting toe te kennen, ze zijn toch zeker. Soms hebben die fabrikanten een low cost variant. Deze techniek is gekend bij vele mainstream fabrikanten ( cfr Thorn van Zumtobel, Coreline van Philips, etc. ) Lastenboek laten schrijven op maat van de fabrikant zelf, om de concurrentie schaakmat te zetten en dan een goedkoop low-cost nevenmerk te laten installeren om op een slinkse wijze toch iets meer marge te laten aan de installateur. Dit is gewoon bedrog naar de eindklant toe. En dan gaat de installateur het risico aan dat er geen conformiteit is zoals gevraagd door de eindklant, laat staan kwaliteit en bepaalde garantie. Unieke dienst voor installateurs: wij analyseren de plannen en voeren optimalisatie door waarbij alle lastenboek eisen voldaan zijn..

STAP 1 Audit

Met professionele lichtspectrum analyse toestellen meten we het licht in uw ruimte. Op verschillende cruciale meetplaatsen doe we o.a. volgende metingen.

  • Werktafel Luxwaarde
  • Uniformiteit
  • Wand & plafond illuminatie
  • Lichtspectrum metingen
  • Flikkering
  • Verblinding

We maken een situatieschets van het huidige inplantingsplan van de verlichting, om achteraf energiebesparingsberekeningen voor premies te kunnen voorbereiden en een situatieschets voor de werfvoorbereiding zodat eventuele externe installateurs een voorbereid dossier ontvangen, zodat er tijdens de werf niets misloopt.

STAP 2

De selectie van type toestellen en dimensionering wordt door ons gedaan. De daaraan gekoppelde verantwoordelijkheid qua conformiteitseisen en resultaatsverbintenis is ons risico. Gemoedsrust en zekerheid, zonder dat je er zelf tijd en effort in moet steken om de selectie te doen en Dialux studies. Verschillende offertes voorstellen, al dan niet met HCL Scène of variabiliteit, worden voorgeleid, a.d.h.v. uw wensen en noden.

U wordt zonder twijfel overspoelt met verkopers van LED producten, die allemaal beweren het beste product te hebben aan de laagste prijs. Dit levert ongetwijfeld keuzestress op en vooral angst om de verkeerde keuze te maken. U heeft maar 1 kans om met energiebesparing de retrofit te financieren van een oude installatie. U wilt voor uw nieuw gebouw een innovatie zónder klachten van de gebruikers of onveilige situaties.
In kantoren wilt u substantiële productiviteitswinst. En in de retail wilt u de extra omzetstijging gerealiseerd zien.
Voor zorgbehoevenden wilt u het volle potentieel halen uit Human Centric Lighting om hun genezingsproces te ondersteunen.

Vraag gerust een offerte bij andere LED verkopers. Wij maken u zelfs gratis en vrijblijvend een technische vergelijking tussen hun producten en ons aanbod. Een van onze Light and Feel wow-creators helpt u verder. Pas daarna kun je de goeie beslissing nemen.

STAP 3

Akkoord van U.

STAP 4

De installatie door VIBRANT of werfassistentie. ASBuild dossier wordt opgesteld en in AutoCAD uitgetekend door ons. Subsidie dossier wordt ingediend. Assistentie bij de verplichte elektrische keuring op eenvoudige aanvraag. U bent zeker dat de installatie mag opgestart worden, zeker bij noodverlichting is deze bijstand cruciaal. De lichten gaan aan.