Peace of mind installatie

door | okt 16, 2018 | 0 Reacties

De installatie van verlichting is teamwork.

Peace of mind installation. Een doos schuiven kan iedereen, naast onze eigen product-doorontwikkeling en de efforts van onze lighting designer willen we jou ook een vlotte, zorgeloze installatie aanbieden.

Onze installatieteams zijn gemotiveerde, geschoolde elektriciens, die de laatste 4 jaar enkel verlichting installeren in de meest uiteenlopende toepassingen. Voegen we daar goedkope manoeuvres aan toe om verpakkingen te openen, op te kuisen en andere basic taken uit te voeren, dan hebben we een dreamteam om 30% sneller een pak effectiever en vooral prijsmatig véél interessanter VIBRANT LED armaturen te installeren. Hierdoor heb jij als eindklant in geval van een 1-op-1 retrofit een snellere en goedkopere realisatie en gemoedsrust.

Als eindklant wilt u geen onaangename verrassingen. U wilt 1 verantwoordelijk aanspreekpunt. U betaalt liever niet de extra marge van een distributeur/dozenschuiver. En geen upmargin voor de installateur. Dankzij onze eigen installatie zijn we dichter bij de klant en halen we meer en sneller learnings om onze producten en diensten te verbeteren. Onze no risk dwingt ons daar ook toe.

Als installateur of bouwpromotor heb je met ons de partner te pakken die het u mogelijk maakt om uw zaak te laten groeien. Hierdoor vergroten we uw marge. Terwijl jouw eigen mensen meer gevarieerde taken kunnen uitvoeren, kan je uw focus leggen op interessantere core-activiteiten. Ook heeft u geen risico’s op de werf, noch qua verlies of schade tot de oplevering. Geen rompslomp met retours of mankementen.