Overqualified design

door | okt 16, 2018 | 0 Reacties

VIBRANT doet zelf doorontwikkeling, Diep Compleet & Intelligent

I.p.v. een typische catalogus te maken, hebben we dit opgevat als een gids die u kan gebruiken in uw zoektocht naar een nieuwe leverancier voor uw LED projecten. Ja, het is perfect mogelijk dat u met al de informatie die wij u ter beschikking stellen een aankoop doet bij een andere leverancier en dat onze concullega’s in de sector onze ideeën inpikken en ons kopiëren.

Het stoort ons niet dat concurrenten ons kopiëren, het stoort ons mateloos dat ze zelf geen ideeën hebben en geen innovatie creëren.

We willen een beweging in gang zetten waarbij we in de Belgische verlichtingsbranche de lat een pak hoger leggen. Want het is erg gesteld met het huidige aanbod. Heel veel opportuniteiten blijven met standaard LED verlichting onbenut en vaak is de aangeboden LED verlichting ronduit gevaarlijk voor de mens.

Het is onze focus om een systeem te creëren waarin u – als gast – een traject doorloopt waarbij wij jou bijstaan in de transformatie van standaard traditionele lampen naar belevingslicht.

Wat als verlichting het belangrijkste aspect in uw dagelijkse core business wordt? Verpakt in een armatuur, vergezeld van de nodige services & diensten.

Dit is de dagelijkse focus, waar wij ons op toeleggen.

Omdat voor ons als mens – en tenslotte gaat het altijd om mensen – de zon de basis van alle leven is, analyseren wij de zon en zijn spectrum. Zowel het zichtbare licht, dat effect heeft op ons bewuste waarneming, als de niet zichtbare straling die een immense impact heeft op ons onderbewustzijn, dat de meeste van onze menselijke functies voor zijn rekening neemt.

We gaan vanuit de commodity dat licht is, producten ontwikkelen die diep, compleet en intelligent zijn. Daaraan koppelen we services en diensten. Wij staan u bij als coach en gids in uw specifieke zoektocht naar het ideale licht & concept.

En hoe kunnen we u als projectleider, zaakvoerder, investeerder bijstaan?

Door volledige info te verschaffen in transparantie, waar u zelf uit kiest welk gegevens u in rekening neemt om een eigen geïnformeerde keuze te maken.
Daarom gaan we heel transparant te werk. We geven elk geheim van de verlichtingsindustrie vrij.
Lees daarom de leaflets die we samengesteld hebben:

  • de 8 meest gemaakte fouten wanneer u verlichting koopt.
  • 7 belangrijke vragen die u best aan uw LED leverancier vraagt.
  • 6 dure misverstanden rond LED
  • Hoe vermeid u de 5 typische afpersingen of bedrog in de verlichtingssector.

Maak er een leerrijk en memorabel traject van.