Beurzen

Install Days 2018

Na lang voorbereiden is onze eerste beurs gepasseerd. Heel veel van genoten, nieuwe mensen ontmoet en ervaring beleefd!
Product teasers

TITAN Alu Weatherproof LED

Hierbij stellen we ons meest verkochte product voor: met zijn eenvoudige open-click systeem wordt het aansluiten en installeren zeer gemakkelijk. Zelfs voor niet-installateurs!

Elegance Track Spot LED

Naast unieke CRI 98 evo kleurenweergave heeft de Elegance Track Spot een elegant design dat in elke winkelomgeving past en een nieuwe look geeft.

VIBRANT CRI 98 evo

Colour Rendering Index. Hoogste lichtspectrum kwaliteit op de markt dankzij eigen ontwikkelde coatings. De pionier in België. Met een coating voor intensief, levendig licht en tégen verkleuring van vleesproducten.

Helios Suspended LED

Ultravlak en transparante lichtheid. Doorontwikkelde functionaliteit kan leiden tot een aantrekkelijk en toch onopvallend armatuur. Helios combineert brilliant design, ‘Edge’ verlichting met een ingenieus staaltje lichtgeleidingstechnologie.

Booster Refrigeration LED

Licht speelt een beslissende rol bij het aanbieden en verkopen van voedingsproducten. Het juiste licht is je belangrijkste verkoopinstrument. Het maakt producten aantrekkelijker en de winkelervaring aangenamer. Goed licht wordt onbewust geassocieerd met gezonde producten. Vooral bij vleesproducten is dat van het grootste belang.

Performer High Bay LED

Slechts 1 armatuur per 12 vierkante meter nodig en toch egale lichtverdeling? Met Performer en VIBRANT kan het! Ontdek deze unieke High Bay armatuur met uitstekende prestaties en lichtkwaliteit met matte, gestreepte óf transparante diffuser.

 

Retrofit Trunking LED Line

Dit is de enige lichtlijn op de markt met een 120° uitstralingshoek met lenzen i.p.v. opaal diffuser. Lenzen zorgen altijd voor minder verblinding en méér rendement. In combinatie met een brede keuze aan verschillende lichtbundels, is deze lichtlijn uiterst geschikt voor toepassingen in winkels, kantoren en de industrie.

 

Productivity LED Panel

Ideale armatuur als je op veel schermen moet kijken. Er zullen namelijk géén weerkaatsingen op waar te nemen zijn. Ook scanners worden niet gestoord dankzij de anti-verblindingsscore. Het optisch diamantprisma geeft extra design-effect, zorgt voor een subtiele perceptie van licht. En maakt het mogelijk om méér en uniformer licht te combineren met minder verblinding, een UGR<16.

10X LED LINE

De 10X LEDLINE is een zeer robuuste, kwalitatieve lichtlijn met een strak design verkrijgbaar in zwart, wit, zilver of elke RAL kleur, zonder meerkost. In combinatie met een brede keuze aan verschillende lichtbundels is deze lichtlijn uiterst geschikt voor toepassingen in retail.

Ring 1: Troeven Energy Retail Remodeling

Ontdek de troeven van ERR die de zekerheid, effectiviteit & efficiëntie aanzienlijk verhogen in jouw remodeling.

 

Ring 2: High-End Kwaliteiten van VIBRANT

Ken jij de 8 criteria die de lichtkwaliteit van een LED armatuur objectief definiëren?

Ring 3: Excellente Technische Weerstand

Excellentie op vlak van technische weerstand, vergroot de toepassingsgebieden van VIBRANT armaturen en combineert dit met een langere levensduur en garantieproblemen. Ga voor uw gemoedsrust.