7 jaar garantie

door | okt 16, 2018 | 0 Reacties

No speed bumps, 7 jaar garantie bij ongelimiteerde branduren op de complete armatuur, inclusief installatie….
Met welke partij gaat u het liefst in zee?

Om u gemoedsrust te bieden in elk verlichtingsproject dat u realiseert biedt VIBRANT u standaard 7 jaar met onbeperkte branduren op de complete armatuur en zelfs inclusief installatie. Een alles dekkende garantie. Rechtstreeks van ons als fabrikant, zonder tussenpersonen. Ver voorbij de terugverdientijd van 2 jaar. Al onze armaturen zijn getest volgens standaarden, ver boven wat als normaal wordt aanzien in de verlichtingsindustrie. Bovendien worden alle armaturen onderworpen aan een finale test om zelf de gebruikelijke 2% failure rate eruit te halen. Alvorens beschermt verpakt worden, om zelfs na het meest ruige transport in perfecte conditie uitgepakt te worden op de werf. Hierdoor zitten we tot op vandaag met een garantieaanvraag percentage van 0,05%. Uniek voor de sector.

Hoe verloopt de garantieaanvraag bij VIBRANT: no questions asked garantie. Wij hebben géén lijvig juridisch voorwaarden katern bij de garantie, wij vertrouwen onze klanten dat als ze garantie aanvragen dat deze terecht is. Bij een garantiedefect van een toestel binnen de garantieperiode, vraagt u een nieuw toestel aan, na de vervanging stuurt u het defecte toestel terug. Hierdoor hoeft er maar 1 interventie gebeuren. Bij VIBRANT krijgt u vertrouwen zonder remmingen. Wij ontmoedigen u niet om garantie aan te vragen.
Hoe verloopt de garantie bij de meeste LED leveranciers in België? U dient een garantie aanvraagformulier in te vullen en eerst een interventie te doen om het defecte toestel uit te bouwen. Deze dient u dan aan te bieden. En in geval van dozenschuiver of invoerder, zal u extra wachten tot het toestel tot bij de eigenlijke fabrikant geraakt, die dan de beslissing neemt of u garantie wordt toegekend of niet. U heeft rechtstreeks géén contact met de eigenlijke fabrikant. Hierdoor heeft u onzekerheid, speed bumps en 2 interventies nodig. Een voor u dure, lange en lastige garantieprocedure. Echte ontmoediging om garantie aan te vragen.

Met welke partij gaat u liefst in zee?

U vraagt zich af hoe wij een zo lange & alles dekkende garantie kunnen aanbieden?

  • We gebruiken enkel deelcomponenten (bv drivers) van leveranciers die ook een 7-jaar-garantiebeleid toepassen, zo zijn we ook zeker van de kwaliteit.
  • De garantie is dus gedragen door de hele productieketen en is géén stunt van VIBRANT. LED’s levensduur = koeling. Dus we gebruiken enkel hoge densiteit puur aluminium koelvinnen die 3X beter koelen dan aluminium. En 9X beter dan plaatstaal wat de fake mainstream fabrikanten gebruiken als koelmateriaal.
  • We overdimensioneren de koelelementen en gebruiken hitte geleidende pasta i.p.v. dubbelzijdige tape of silicone om de LED’s op het koelelement te bevestigen.
  • We plaatsen méér LED’s om eenzelfde lichtvermogen te geven, zodat de LED’s minder stress moeten ondergaan.

Uw voordelen:

 

  • De klassieke 2% failure rate is weggefilterd. Hierdoor zijn er geen ongemakken of kostelijk tijdverlies meer tijdens de installatieperiode of in de weken erna.
  • Zekerheid van kwaliteit & gemoedsrust.Geen ongemakken of kostelijk tijdverlies. Géén stunt, wel onderbouwde, gestaafde garantie. Hogere rendabiliteit van uw investering door langere kwalitatieve levensduur.
  • Geen herstellingskosten of onderhoudskosten tijdens de garantieperiode van 7 jaar. No questions asked, full-covered garantiebeleid zonder afremmingen.
  • Vlotte samenwerking met VIBRANT als betrouwbare kennisvolle partner. Accurate specs dankzij eigen ontwikkeling en testen.
  • Garantie op basis van vertrouwen, geen speed bumps of strenge garantievoorwaarden.